KLARA SVENSSON

Samarbetspartners

_DSC4104.jpg
 
 
 

Boxning kanske inte är en lagsport på pappret, men för att kunna prestera på topp så behövs ett dedikerat team och bra samarbetspartners. Organisationerna nedan bidrar och stöttar alla mig till att bli en bättre boxare.

 

TOOLS

Mina händer och min kropp är mina verktyg. Likt Tools handlar det om att vara bäst. Och veta bäst. Man sätter för fan inte gipsplugg i betongvägg. Det vet Tools. Och det vet jag också nu. Tack Tools!

 

Under armour scandinavia

Bästa kvaliteten när det kommer till träningskläder. För mig som tränar två pass om dagen så är det otroligt viktigt att kläderna är bekväma och håller i kvalitet. Under Armour är en av de allra största globala jättarna inom sportswear och med snygg design och förståelse för idrottare så har de skapat ett vinnande koncept. Tack Under Armour!

 

Palmberg

En av Europas största distributörer inom kontorsmöbler och förvaring. Jag har samarbetat med denna tyska gigant sedan min tid som proffs i Hamburg. De trodde på mig från allra första början. Tack Palmberg!

 
 
 

THE MOTION Studio

Jonas Morin på The Motion Studio, tillika min fystränare som ser till att min fysik utvecklas inför varje match. Jonas är specialiserad inom biomekanik, vilket i grunden handlar om att hitta kedjorna i kroppen och koppla på dem i en ren rörelse för att kunna prestera och få ut maximal kraft och snabbhet. Jag är otroligt glad över att få jobba tillsammans med Jonas. TMS tränar även ishockeyspelare, golfare och skidåkare för att nämna några få. Tack Jonas & The Motion Studio!

 

Budoxperten

Budoxperten förser mig med det jag behöver för att kunna träna och sparra med den bästa boxningsutrustningen. Bästa kampsportsbutiken i Norden om ni frågar mig. De sponsrar även mina matchkläder. Mange tak Budoxperten!

 

Dahlander marking

Skånsk stolt samarbetspartner! Dahlander marking är bäst när det gäller skyltar, märka och texta. Tack Dahlander marking!

 
 
 

HÄGGENÄS AUTO

Behöver du en ny bil? Då ska du GENAST besöka Häggenäs auto!